Autor: Finantsuudised.ee • 22. aprill 2024

Estateguru: esimeses kvartalis oli tootlus 10,43%

Kinnisvara tagatisel ühisrahastust korraldava Estateguru investorid teenisid esimeses kvartalis 3,5 miljonit eurot tulu, investeeringute keskmine intressimäär oli 10,43% ning uusi investoreid liitus 2721, teatab ettevõte.
Estateguru juht Mihkel Stamm
Foto: Andras Kralla

Esimeses kvartalis rahastasid investorid ühisrahastusplatvormi Estateguru kaudu uutesse kinnisvaraprojektidesse kolme kuu jooksul 20,6 miljonit eurot, sellest 11,9 miljonit eurot investeeriti, kasutades automaatse investeerimise funktsiooni.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077