Autor: Villu Zirnask • 26. aprill 2024

Miks ettevõtjatele Kallase kolmas valitsus ei meeldi? Lühike ülevaade

Ettevõttete juhid hindavad praegu Kaja Kallase kolmandat valitsust (2023-) enam-vähem sama halvaks kui Jüri Ratase esimest valitsust (2016-2019), näitab alates 2015. aastast läbi viidav konjunktuuriinstituudi kvartaalne küsitlus.
Ettevõtjate hinnang valitsuse tegevusele (% vastanutest)
Foto: Konjunktuuriinstituut

EKI äribaromeetri valimisse kuuluvast 1400 ettevõtte juhist andis 2024. aasta märtsis hinnangu valitsuse tegevusele 536 juhti. 62% vastanutest hindas valitsuse viimase 3 kuu tegevuse mõju Eesti ettevõtluskeskkonna konkurentsivõimele negatiivselt, 36% andis neutraalse ja 2% positiivse hinnangu.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077