Autor: Finantsuudised.ee • 6. mai 2024

Eesti turule lisandus uus liikluskindlustuse pakkuja

Rahvusvaheline kindlustustehnoloogia selts Balcia alustas Eestis lisaks kaskokindlustusele ka liikluskindlustuse müümist.
Balcia sõidukite kindlustuste tootejuht Timo Semjonov.

Tänavu märtsis tõi Balcia turule ka kaskokindlustuse, mis Balcia sõidukite kindlustuste tootejuht Timo Semjonovi sõnul on võrreldes turul olevate võimalustega selgem ja paindlikumate tingimustega. Kindlustuskaitse perioodi saab klient valida vastavalt soovile. Kindlustamine toimub põhimõttel, et mis ei ole välistatud, see kuulub kindlustuskaitse alla.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077