Autor: Finantsuudised.ee • 7. mai 2024

Liven kaasab investoritelt rohevõlakirjadega 4-7 miljonit eurot

Kinnisvaraarendaja Liven plaanib investoritelt võlakirjadega kaasata 4 miljonit eurot, teatas ettevõte. Tegemist on esimese avaliku rohevõlakirjade emissiooniga Eestis.
Liven pakub investoritele rohevõlakirju, mille lunastustähtaeg on 2028. aasta mais.
Foto: Liis Treimann

„Rohevõlakirjadest saadud tulu kasutab Liven ainult selliste arenduste rahastamiseks, kus hooned on projekteeritud ja ehitatud võimalikult tulevikukindlalt ja keskkonnamõjusid arvestavalt ning mis seetõttu omandavad rahvusvahelise LEED või BREEAM sertifikaadi, või saavutavad liginullenergia hoonest suurema energiaefektiivsuse,“ rääkis Liven AS-i tegevjuht Andero Laur.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077