Autor: Finantsuudised.ee • 8. mai 2024

AirBaltic laenab võlakirjaturult 14,5%-ga 340 miljonit eurot

Baltikumi suurim lennufirma airBaltic emiteerib 340 miljoni euro eest võlakirjasid intressimääraga 14,50% ja tähtajaga 5 aastat ja 3 kuud.
Foto: airBaltic

Lennufirma teatas, et see saab olema suurim ettevõtte võlakirjaemissioon, mis on pärit Lätist. „Tehing võeti hästi vastu nii rahvusvahelise kui ka kohaliku investorite kogukonna poolt, samuti Läti riigi poolt, mille tulemusena osales lõplikus jaotuses enam kui 100 juhtivat globaalset institutsionaalset investorit rohkem kui 20 riigist ja 3 mandrilt. Nõudlus võlakirja järele ületas pakkumist ja märkimiskorralduste maht ulatus lõpuks üle 800 miljoni euro.“

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077