Autor: Merian Tiirats • 9. mai 2024

DelfinGroup teatas kasvust kõigis ärisuundades

Läti finantsettevõte DelfinGroup suurendas selle aasta esimeses kvartalis kasvu kõigis ärisegmentides. Ettevõtte 2024. aasta esimese kvartali müügitulu kasvas 26% võrreldes eelmise aasta esimese kvartaliga ja see ulatus 14,3 miljoni euroni.
Läti finantsettevõtte DelfinGroupi aktsia eilne sulgemishind oli 1,2 eurot.
Foto: DelfinGroup

„Ettevõte jätkab paindlike ja kaasaegsete lahenduste juurutamist, mis on kaasa toonud stabiilsed kasvunumbrid. On näha suurt nõudlust meie mitmekülgsete teenuste järele. Üks olulisemaid saavutusi oli digitaalse pandimaja teenuse Banknote kasutuselevõtt,“ selgitab DelfinGroupi juhatuse esimees Didzis Ādmīdiņš börsiteates.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077