Autor: Finantsuudised.ee • 13. mai 2024

VKEdel muutub kapitali kaasamine lihtsamaks

Rahandusminister Mart Võrklaev allkirjastas määruse, millega lihtsustatakse väike- ja keskmise suurusega ettevõtetele (VKE) Baltikumis kapitali kaasamist. Selleks kehtestatakse Baltikumis ühtsed nõuded väärpaberite väiksemamahuliste avalike pakkumiste korral teabedokumendi koostamisele.
Rahandusminister Mart Võrklaev
Foto: Andras Kralla

„Mul on hea meel, et me teeme aktiivset koostööd Balti kolleegidega meie kapitalituru arendamiseks. See aitab ka Eesti ettevõtetele parandada kapitali kättesaadavust ja ühtlasi suurendada võimalusi väärtpaberitesse investeerimiseks. Loodetavasti lähiajal kiidab riigikogu heaks ka väärtpaberite prospekti lävendi suurendamise, mis lihtsustaks ettevõtetele kapitali kaasamist veelgi,“ ütles rahandusminister Mart Võrklaev.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077