Autor: Finantsuudised.ee • 14. mai 2024

Tallinn saab uue sisekontrolöri

Alates 20. maist asub Tallinna sisekontrolörina ametisse Kaur Siruli. Senine linna sisekontrolör Arvo Teder esitas aasta alguses avalduse omal soovil teenistusest vabastamiseks, et siirduda pensionile.
Kaur Siruli
Foto: Rahandusministeerium

Tallinna linnasekretär Priit Lello märkis, et linna sisekontrolör täidab koos oma meeskonnaga olulist ja vastutusrikast ülesannet, et tagada õigusaktidest kinnipidamine ning avalike vahendite otstarbekas ja läbipaistev kasutamine. „Uuelt sisekontrolörilt ootan fookuse seadmist ennetustööle ja sisekontrollisüsteemi arendamisele,“ lausus Lello.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077