Autor: Finantsuudised.ee • 20. mai 2024

Citadele nimetas uue juhatuse esimehe ja tegevjuhi

Citadele pank annab teada, et uueks tegevjuhiks ja juhatuse esimeheks nimetati Rūta Ežerskienė. Otsus ootab veel regulatiivset heakskiitu.
Rūta Ežerskienė
Foto: Citadele

Hetkel juhatuse liikme ja jaepanganduse juhina töötav Rūta Ežerskienė liikumine tegevjuhi rolli peegeldab tema kõrgelt hinnatud juhioskusi ja tugevaid teadmisi finantssektoris, edastab panga pressiteade.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077