Autor: Jaan Martin Raik • 27. mai 2024

Holm Banki võlakirjad märgiti kuus korda üle

Kodumaine pangandusettevõte Holm Bank kaasas investoritelt 2 miljonit eurot ning huvi võlakirjade vastu oli suur.
Holm Banki võlakirja pakkumine märkimisel osales 1899 investorit.
Foto: Liis Treimann

Holm Bank pakkus investoritele 10aastaseid tagamata allutatud võlakirju nimiväärtusega 1000 eurot ja intressiga 9,5% aastas. Pakkumine oli suunatud ainult Eesti investoritele. Võlakirjad jõuavad investorite kontole 30. mail ning kauplema hakkavad võlakirjad 31. mail.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077