Autor: Finantsuudised.ee • 3. juuni 2024

Reitinguagentuur S&P langetas Eesti reitingu tasemele A+

Foto: Andras Kralla
Reitinguagentuur Standard and Poor’s (S&P) langetas Eesti reitingu ühe astme võrra tasemele A+, reitingu väljavaade on stabiilne.

Eesti reitingut toetavad endiselt tugevad institutsioonid ning tugev majandus- ja eelarvepoliitika, nagu ka kuulumine Euroopa Liitu ja NATOsse. Samuti toob agentuur positiivsena välja jätkuvalt madala võlakoormuse.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077