Autor: Finantsuudised.ee • 5. juuni 2024

Tööstustoodang vähenes ka aprillis

Statistikaameti andmetel vähenes 2024. aasta aprillis tööstustoodangu maht võrreldes mulluse aprilliga 4,7%. Tööstuse kolmest sektorist kasvas toodang mäetööstuses 3,6% ja energeetikas 10,1%, kuid kahanes 5,7% töötlevas tööstuses.
Elektroonikaseadmete totomine vähenes aprillis 13%.
Foto: Arno Mikkor

Statistikaameti juhtivanalüütiku Helle Bunderi sõnul vähenes aprillis tööstustoodangu maht enamikes töötleva tööstuse tegevusalades. „Juba kolmandat kuud järjest on tootmine töötlevas tööstuses aastases võrdluses vähenenud samas mahus ehk 6% ümber,“ tõi Bunder välja.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077