Autor: Finantsuudised.ee • 6. juuni 2024

Tehtud! Euroopa Keskpank langetas intressimäära

Euroopa Keskpanga nõukogu otsustas alandada kolme EKP baasintressimäära 25 baaspunkti võrra.
Euroopa Keskpanga president Christine Lagarde
Foto: Euroopa Keskpank

Nõukogu otsustas kehtestada alates 12. juunist 2024 põhiliste refinantseerimisoperatsioonide intressimäärana 4,25%, laenamise püsivõimaluse intressimäärana 4,50% ning hoiustamise püsivõimaluse intressimäärana 3,75%.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077