Autor: Finantsuudised.ee • 11. juuni 2024

Luminor: paljud ettevõtjad on investeerimisplaanid tolmust puhtaks pühkinud

Ehkki Eesti majanduskasvu näitajad on veel tänavuse esimese kvartali seisuga punased, on meie ekspordinäitajates paista ettevaatlikku optimismi, mistõttu on paljud eksportivad ettevõtted oma sahtlisse pandud investeerimisplaanid taas välja võtnud, teatab Luminor.
Luminor näeb, et ettevõtetelt tuleb rohkem finantseerimistaotlusi.
Foto: Liis Treimann

Värskeimad ehk aprilli väliskaubanduse näitajad viitavad majanduse teatavale aktiveerumisele – kasvanud on nii import kui ka eksport. Väliskaubandusstatistikat toetab ka esimeses kvartalis toimunud ettevõtete investeeringute kasv.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077