Autor: Finantsuudised.ee • 12. juuni 2024

Citadele uuring: Eesti inimesi mõjutavad intressid rohkem kui Läti ja Leedu elanikke

Citadele pank uuris Baltikumi inimestelt, kui paljud pidid kõrgete intresside tõttu oma kulutusi kokku tõmbama.
Citadele panga Eesti filiaali jaepanganduse juht Marina Hakiainen
Foto: Rene Riisalo

Küsitlusest selgus, et kõrged intressid on kõige enam mõjutanud just Eesti elanikke. Nimelt vastas kokku 37 protsenti eestlastest, et nad on pidanud seetõttu oma kulutusi kokku tõmbama või suuremaid oste edasi lükkama. Lätis vastas sarnaselt 24 protsenti ning Leedus 28 protsenti küsitletutest.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077