Autor: Finantsuudised.ee • 12. juuni 2024

Fitch tõstis Eleving Groupi reitingut

Rahvusvaheline reitinguagentuur Fitch kergitas finantstehnoloogia ettevõtte Eleving Groupi pikaajalise reitingu (IDR) tasemelt B- tasemele B koos stabiilse väljavaatega. Grupi tagatud eelisjärjekorra võla reiting tõusis samuti tasemele B täiendava hinnanguga RR4.
Foto: Eleving Group

Fitchi reiting IDR (issuer default rating) on hinnang ettevõtte võimekusele täita finantskohustusi. Raportis on märgitud, et kõrgema reitingu peamised tegurid on Eleving Groupi tugevad majandusnäitajad viimase 24 kuu jooksul, sh madalam võlakoormus, ärimudeli stabiilsus ja ligipääs kapitaliturgudele.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077