Autor: Finantsuudised.ee • 20. juuni 2024

Eestlaste finantsidu Depowise palkas uue juhi, et kasvada 8 triljoni euro varade teenindajaks

Eestlaste asutatud rahvusvaheline finantsteenuste automatiseerimise idufirma Depowise laieneb Suurbritanniasse ja Iirimaale. Ettevõte plaanib järgmise viie aasta jooksul kümnekordistada oma praeguse 5% suurune turuosa Luksemburgi, Iirimaa ja Suurbritannia 16,5 triljoni euro suurusel varahaldusturul ning saada 8 triljoni euro suuruse teenindavate varade mahuga turuliidriks.
Leonid Belov
Foto: Krõõt Tarkmeel

Ettevõtte laienemist juhib äsja Depowise’iga liitunud finantsvaldkonna tippjuht Leonid Belov, endine BlackRock’i, State Street’i ja MSCI asepresident.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077