Autor: Finantsuudised.ee • 21. juuni 2024

Uuring: vaid veerand Eesti VKE-dest plaanib laienemist, lõunanaabrid on julgemad

Luminori tellitud uuring näitas, et pelgalt 24% Eesti väikese ja keskmise suurusega ettevõtetest kavatseb tänavu oma tegevuse laienemist, 60% tarbijate kindlustundele ja geopoliitilisele olukorrale viidates laienemisplaane ei evi.
Luminori ettevõtete panganduse juht Indrek Julge
Foto: Raul Mee

„Eesti ettevõtjad on siinkohal naabrite lätlaste ja leedulastega võrreldes konservatiivsemad – Lätis on laienemisplaane 36 protsendil ning Leedus 29 protsendil ettevõtetest, laienemise osas skeptilised on omakorda 40 protsenti Läti ja 48 protsenti Leedu juhtidest," kommenteeris Luminori ettevõtete panganduse juht Indrek Julge.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077