Autor: Finantsuudised.ee • 25. juuni 2024

MTÜd peavad esitama andmed annetuste kasutamise kohta

Maksu- ja tolliamet (MTA) ootab 1. juuliks MTÜdelt andmeid 2023. aastal saadud kingituste ja annetuste ning muude tulude kasutamise kohta. Õigeaegselt esitatud andmed on tulumaksusoodustusega ühingute nimekirjas püsimise eelduseks.
Maksuamet ootab andmeid annetuste kohta.
Foto: Andras Kralla / Äripaev

Deklaratsiooni INF9 peavad MTA-le esitama kõik tulumaksusoodustusega mittetulundusühingute, sihtasutuste ja usuliste ühenduste nimekirjas olevad isikud, samuti ühingud, kes on alates 1. jaanuarist 2024 nimekirjast kustutatud.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077