Autor: Finantsuudised.ee • 26. juuni 2024

Baltimaade era- ja riskikapitali fondides ootab investeerimist 1,6 miljardit eurot

Eesti, Läti ja Leedu era- ja riskikapitali fondid kaasasid möödunud aastal investeeringutena rekordilised 778 miljonit eurot, kasvatades kaasatud kapitali mahtu 16%, selgub kolme riigi era- ja riskikapitali assotsiatsioonide ja KPMG meeskonna analüüsist.
EstVCA juhatuse esimees Kaari Kink ja tegevjuht Kadri Lindpere

Möödunud aasta lõpu seisuga oli Balti riikide era- ja riskikapitali fondides uute investeeringute ootel kokku 1,6 miljardit eurot. Baltimaade era- ja riskikapitali fondid investeerisid mullu Eesti, Läti ja Leedu ettevõtetesse kokku 239 miljonit eurot, sõlmides 397 tehingut, mida on 30% võrra rohkem, kui aasta varem.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077