Autor: Finantsuudised.ee • 1. juuli 2024

Eesti sai Maksejõuetusvaldkonna Regulaatorite Assotsiatsiooni liikmeks

Eesti on Maksejõuetuse teenistuse kaudu alates 1. juulist Rahvusvahelise Maksejõuetusvaldkonna Regulaatorite Assotsiatsiooni (International Association of Insolvency Regulators, IAIR) täieõiguslik liige.
Maksejõuetuse teenistuse juhataja Signe Viimsalu
Foto: Andras Kralla

Maksejõuetuse teenistuse juhataja Signe Viimsalu sõnul on püüdlevad assotsiatsiooni liikmed koostööd tehes ausa ja usaldusväärsema ettevõtluskeskkonna tagamise suunas riikides. „Liikmesriigid töötavad praktiliste, sõltumatute, erapooletute, läbipaistvate maksejõuetussüsteemide ja veelgi efektiivsemate ja tõhusamate maksejõuetusmenetluste ja järelevalvemenetluste nimel,“ ütles Viimsalu.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077