Autor: Finantsuudised.ee • 2. juuli 2024

Swedbank investeeris eAgronomi omakapitali 4 miljonit eurot

Swedbank on juhtiv investor investeerimisvoorus, millega panustab 4 miljonit eurot kliimatehnoloogia ettevõttesse eAgronom, omandades sellega vähemusosaluse. Koostöös eAgronomiga pakub Swedbank Baltikumi põllumajandussektori klientidele rahastust, mille abil investeerida kestlikku põllumajandusse.
eAgronomi tegevjuht Robin Saluoks
Foto: Liis Treimann

„Swedbanki südameasi on toetada kliente üleminekul kliimaneutraalsele majandusele ning pakkuda selleks vajalikke tooteid ja teenuseid. Meie ja eAgronomi koostöös sünnib Eesti, Läti ja Leedu põllumajandusklientidele suurepärane tervikteenus. See investeering tugevdab meie suhet eAgronomiga ja on osa meie kliendilubadusest arendada meie partnersuhete ökosüsteemi,“ kommenteeris investeeringut Swedbanki Balti panganduse juht Jon Lidefelt.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077