Autor: Villu Zirnask • 4. juuli 2024

COBALTi advokaadid: kui osanikud tülli lähevad, vaieldakse sisuliselt kõiges, milles annab vaielda

„Osanike vahelised vaidlused on komplekssed kobarvaidlused, kus vaidluse tekkimise korral vaieldakse sisuliselt kõiges, milles annab vaielda,“ kirjutavad advokaadibüroo COBALT valdkonnajuhid Annika Peetsalu ja Kaidi Reiljan-Sihvart värskes, 2023. aasta teist ja 2024. aasta esimest poolaastat katvas vaidluste turuülevaates.
COBALTi advokaadibüroo vandeadvokaadid Annika Peetsalu (vasakul) ja Kaidi Reiljan-Sihvart

Avalikkuse ette nende sõnul viimasel aastal ühtegi suuremat uut ühinguõiguslikku vaidlust ei jõudnud. „See ei tähenda, et neid ei oleks olnud, kuid delikaatsete äriandmete tõttu võidakse neid lahendada kinnises menetluses või üritatakse neid ajada liigse tähelepanuta,“ lisavad COBALTi advokaadid.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077