Autor: Finantsuudised.ee • 4. juuli 2024

Ka Swedbank kiirendas tehinguid võlakirjadega Tallinna börsil

Alates 1. juulist liiguvad Swedbanki internetipangas sisestatud Tallinna võlakirjabörsi korraldused automaatselt kauplemissüsteemi ja seega koheselt ka börsile.
Swedbanki finantsturgude valdkonnajuht Toomas Arak

„Senini toimis süsteem nii, et võlakirja osta või müüa soovinud klient sisestas internetipangas oma tehingukorralduse, seejärel võttis pangatöötaja selle töösse ja edastas kauplemissüsteemi. Alates 1. juulist on see protsess Swedbankis Tallinna võlakirjabörsi osas automatiseeritud,“ ütles Swedbanki finantsturgude valdkonnajuht Toomas Arak.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077