Autor: Finantsuudised.ee • 5. juuli 2024

ASi Tallinna Vesi intressimarginaal hakkab sõltuma jätkusuutlikkuse eesmärkide täitmisest

Tallinna Vesi täiendas oma sündikaatlaenu lepingut jätkusuutlikkuse kriteeriumitega. Laenu intressimarginaal sõltub Tallinna Vee konkreetsete jätkusuutlikkuse eesmärkide täitmisest, mis on seotud taastuvelektri tootmise, elektritarbimise vähendamise ja veekadude minimeerimisega.
Foto: Liis Treimann

„Kestlikkusega seotud laenud loovad suuremaid stiimuleid, sidudes laenutingimused ettevõtte kestlikkuse tulemuste saavutamisega. Tavaliselt lepitakse kokku 2-3 ambitsioonikat kestlikkuse eesmärki, mille mõõdikute täitmist jälgitakse igal aastal. Eesmärkide saavutamisel on intressimäär madalam, mittetäitmisel aga kõrgem,“ kirjeldas SEB Baltikumi kestlikkuse juht Anders Larsson.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077