Autor: Laura Saks • 5. juuli 2024

Juuni inflatsioon oli viimaste aastate väikseim

Juunis tõusis tarbijahinnaindeks võrreldes maiga 0,4% ja võrreldes möödunud aasta juuniga 2,5%.
Toidukaupadest odavnes juunis värske köögivili.
Foto: Raul Mee

Tarbijahinnaindeksi tõus oli juunis viimaste aastate väikseim, teatas statistikaamet. Viimati oli tarbijahinnaindeksi muutus võrreldes eelmise aasta sama kuuga väiksem kui 2,5% aastal 2021 aprillis, mil see oli 1,9%.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077