Autor: Finantsuudised.ee • 7. juuli 2024

Invalda INVL hakkab konkureerima ka Eesti varakate nõustamise turul

Baltimaade juhtivasse varahaldusgruppi Invalda INVL kuuluv INVL Financial Advisors Eesti filiaal sai Finanstsinspektsioonilt tegevusloa investeerimisteenuste osutamiseks. Teenuseid hakatakse pakkuma INVL Family Office nime alt.
INVL Family Office Eesti filiaali juht Sven Jürgenson

"Seni on INVL Family Office'i pakutavad varahaldusteenused olnud kättesaadavad vaid meie klientidele Leedus ja Lätis. Nüüdsest saame alustada oma parimate praktikate toomist ka Eesti turule. Eestis on meil plaanis keskenduda varakatele eraisikutele ja nende ettevõtetele. Pakume klientidele personaalset lähenemist investeerimisnõustamisel ning unikaalseid investeerimislahendusi, mida seni pole Eesti klientidele pakutud. Senine tulemuslik tegutsemine Leedu ja Läti turul lubab meil uskuda, et suudame luua sisulist väärtust ka Eesti klientidele" ütleb INVL Family Office juht Asta Jovaišienė.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077