Autor: Finantsuudised.ee • 9. juuli 2024

Luminor: ka nullist alustaval ettevõtjal on võimalus pangast laenu saada

Luminori ekspertide sõnul ilmnevad kriiside ajal erinevates majandussektorites nõrgad kohad, mida alustavad ettevõtted kas parandada või muuta saavad.
Luminori ettevõtete panganduse juht Indrek Julge
Foto: Raul Mee

„Majanduslangus on kestnud ligi kaks ja pool aastat, mis võib ettevõtlusega alustavale inimesele tekitada tunde, et praegu ei tasu ettevõtlusega üldse tegeleda, kuid tegelikult on kätte jõudnud just hea aeg alustamiseks. Mitmed sektorid on täbaras olukorras ning kui leidub keegi, kes suudaks nende ettevõtjate elu paremaks teha, siis ollakse selle eest ka nõus maksma,” ütles Luminori ettevõtete panganduse juht Indrek Julge.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077