Autor: Finantsuudised.ee • 10. juuli 2024

Kolmandik Eesti elanikest ei tea, mida laenude refinantseerimine tähendab

Laenude refinantseerimise võimalust kasutab vähem kui iga kümnes Eesti elanik ning kolmandik kõigist elanikest ei tea, mida laenude refinantseerimine tegelikult tähendab, selgus Rahapood.ee ja Norstati finantskäitumise uuringust. Kõige enam kasutavad laenude refinantseerimist 30–49aastased Harjumaal elavad laenuvõtjad.
Üks raha kokku hoidmise võimalusi on laenude refinantseerimine.
Foto: Liis Treimann

Eesti elanike finantskäitumise uuringus märkis ligemale 30% 30–49aastastest inimestest, et nad on laenude refinantseerimise võimalustega kursis. Kõigist uuringus osalejatest tõi aga vaid 8% välja, et nad on laenude refinantseerimist varasemalt ka kasutanud.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077