Autor: Villu Zirnask • 21. oktoober 2020
Ainult tellijatele

Deloitte: elektrointensiivse tööstussektori konkurentsivõimet saaks parandada taastuvenergiatasu vähendamise kaudu

Autor: shutterstock.com

Kas ja milliste maksude ning keskkonna- ja energiatasude poolest on Eesti tööstussektor oluliselt erinevas (halvemas) konkurentsiolukorras võrreldes teiste riikidega, uuris Deloitte Advisory tänavu riigikantselei strateegiabüroo tellimusel tehtud uuringus.

Kokkuvõtlikult kõlas järeldus: „Eesti tööstussektori ettevõtjate jaoks on konkurentsiolukord üldjuhul keskmine. Enamike võrreldud maksu- ja tasude arvestuse pingeridades paigutub Eesti pingerivi keskpaika.“ Deloitte’i analüüs ei hõlmanud tööjõumaksusid.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077