Autor: Jaanus Mody • 8. november 2023

COBALTi juhtivpartner Jaanus Mody: ettevõtted kasutavad praegust aega, et kodu korda teha

Kui eelmiste kriiside puhul oli tunda, et paljud õigused jäid majanduslike raskuste tõttu kaitsmata, siis viimaste kriiside ajal tunduvad ettevõtted olema tugevamad oma olulisi huve kaitsma, kirjutab advokaadibüroo COBALT juhtivpartner ning vaidluste valdkonna juht Jaanus Mody Äripäeva infopanga advokaadibüroode konkurentsiraporti turuülevaates.
Advokaadibüroo COBALT juhtivpartner ning vaidluste valdkonna juht Jaanus Mody.

Vaidlused

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077