Autor: Bret Metsküla • 12. veebruar 2020

Pea kõik finantsjuhid maadlevad sama probleemiga

Vasakult: Marko Kaha Orklast, Marit Vooremäe Tallinna Kaubamaja Grupist, Kristiina Truuverk Adcashist ja Marko Raid Tallinna Sadamast
Foto: Ergo Sander
Finantsuudised küsis Eesti suurimate ettevõtete finantsjuhtidelt, mis on nende fookuses ja töölaual sel aastal ning milliste väljakutsetega rinda pistavad.

Tundub, et nii tööjõupuuduse tõttu kui ka teistel põhjustel efektiivsuse otsingutel on eri sektorite ettevõtete lähiaastate eesmärk üpris sarnane: digitaliseerida ja automatiseerida protsessid. Võimaliku tulevase languse ootuses maandatakse ka riske, leides juba praegu kulude kokkuhoiu võimalusi.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liina LeitenTeabekeskuse arendusjuhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077