Autor: Tõlkinud Villu Zirnask • 20. oktoober 2020

Kuidas pokkeri abil paremaks otsustajaks saada?

Psühholoog Maria Konnikova uuris 2016. aastal mänguteooriat. Ta hakkas huvituma pokkerist ja töötas end paari aastaga maailmatasemel mängijaks. Ent pokker ei köitnud Konnikovat üksnes raha pärast, see on kui vahend, mille kaudu tundma õppida inimeste otsustusprotsessi sellises olukorras, kus mängijal on väga vähe kontrolli toimuva üle.

Maria Konnikova räägib Whartoni majanduskooli juhtimisprofessorile Katherine Milkmanile oma raamatust „Suurim bluff“ („The Biggest Bluff: How I Learned to Pay Attention, Master Myself, and Win“, 2020).

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077