Autor: Toomas Truuverk • 15. november 2022

Varanduste kaotamise aeg

Krüptobörsi kokkukukkumine ja hoiu-laenuühistute skeemitamised peaksid valvsaks muutma igaühe. Ettevõtete vaates muutub finantsjuhtide roll veelgi olulisemaks.
Toomas Truuverk, Äripäeva peadirektori asetäitja
Foto: Andres Haabu

Olen kaugel sellest, et kuulutada üldise majanduskriisi algust. Pigem kuulun nende hulka, kes arvab, et seekordne kriis avaldub sektori haaval, mitte ei löö kogu majandust ühtmoodi tugevalt nagu see juhtus 14 aastat tagasi. Ometi oleme juba näinud ja näeme kindlasti lähema poole aasta jooksul veel, kuidas osa ettevõtteid ja vara kaob.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liina LeitenTeabekeskuse arendusjuhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077