Autor: Kai Tammist • 7. august 2023

Kai Tammist: viis makromuutvat trendi, mis jäävad argiste kriiside varju

Millised on ärimaastikku lähimal ajal ümber kujundavad olulisimad suunad, seda analüüsib Philip Morris Estonia tegevjuht Kai Tammist.
Kai Tammist.
Foto: Jake Farra

Viimase paari aasta jooksul pole ettevõtjad kogenud midagi peale kriiside – järjestikku tulid koroonapandeemia, Venemaa rünnak Ukraina vastu, energiahindade tõus, nüüd mõjutavad tarbijaid ja investoreid mitmekordistunud laenuintressid. Igale jooksvale kriisile tuleb muidugi reageerida otsekohe.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077