Autor: Mart Nõmper • 22. november 2023

Mart Nõmper: veel ei ole hilja ka 2023. kalendriaastaga võrdse majandusaasta muutmiseks!

Eelmisel nädalal („Kuhu küll kõik audiitorid jäid?“) kirjutas Grant Thornton Balticu vandeaudiitor Mart Nõmper Eestis tekkinud audiitorite defitsiidi põhjustest. Nüüd kirjeldab üht lahendust selle leevendamiseks.
Foto: Raul Mee

Majandusaasta aruanne tuleb registrile esitada kuue kuu jooksul alates majandusaasta lõpust. Registripidaja statistika kohaselt on 95% Eestis registreeritud ühingutest valinud oma majandusaastaks kalendriaasta.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077