Autor: Villu Zirnask • 22. veebruar 2024

Villu Zirnask: Võrklaeva uus maksumõte on kaval, aga rumal

Kes ei teaks kedagi, kes vähemal või rohkemal määral OÜ-tab! Või vähemalt ei tea kedagi, kellest seda kahtlustadagi ei saa.
Finantsuudised.ee juht Villu Zirnask.
Foto: Jaanus Lensment

Säärasest seisukohast vaadates on rahandusminister Mark Võrklaeva kõige viimane maksumõte – võtame OÜ-tamise pihtide vahele – poliitiliselt kaval. Kui laia sihtrühmaga erakonna (ja poliitiku) reiting on põhjas, siis otsivad nad vahel ikka klassiviha õhutamisest abi, sest inimesi, kes arvavad, et neil pole (piisavalt raha), on rohkem kui inimesi, kes arvavad, et neil on.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077