Autor: Aswath Damodaran • 7. mai 2024

Aswath Damodaran: kui AI toimib nii, nagu lubatud, muudab see ettevõtted üldiselt vähem kasumlikuks

Viimase pooleteise aasta jooksul on tehisintellekt muutunud spekulatsioonist turureaalsuseks, õhutades nii ahnust kui ka hirmu.
Aswath Damodaran on New Yorgi ülikooli Sterni ärikooli finantsprofessor ja ülemaailmne autoriteet ettevõtete väärtuse hindamise alal.
Foto: ValueWalk

Olen nii turgude revolutsiooniliste muutuste uskuja kui ka skeptik, olles näinud nende suuri mõjusid nii isiklikus elus kui ka investeerimisportfellis. Pärast personaalarvutite buumi 1980. aastatel saabus 1990. aastatel dot-com buum ja internetirevolutsioon, millele 2000. aastatel järgnesid nutitelefonid, mis omakorda soodustasid sotsiaalmeedia plahvatuslikku levikut 2010. aastatel.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077