Autor: Timo Kullerkupp • 22. mai 2024

Advokaat: tehisintellekti kasutamisaktiivsus ületab teadmist selle riskidest. Kolm soovitust

Ettevõtted, kes kasutavad tehisintellekti äriprotsesside efektiivsemaks muutmisel, ei saa täienisti aru, millised ohud ja tagajärjed võivad kaasneda kogutud andmete jagamisel kolmandatele osapooltele.
Advokaadibüroo RASK tehnoloogia valdkonna juht Timo Kullerkupp.

Kindlasti nähakse ChatGPT laadsetes suurtes keeltemudelites võimalusi mõne tööetapi efektiivsemaks muutmisel, aga nende kasutus ületab oluliselt teadmist ning kaalutletud riskide haldamist. Need tööriistad on uued ja nende võimekus võib täna pimestada.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077