Autor: Robert Kiuru • 14. veebruar 2023

LHV kahekordistas jaanuaris kasumi

Intressitulud andsid aasta alguses hoogu ka LHV kasumile. LHV Groupi puhaskasum kasvas jaanuaris 10,7 miljoni euroni, mida on kaks korda rohkem kui eelmisel aastal.
Aasta algas LHV jaoks hästi.
Foto: Liis Treimann

LHV Pank teenis 12,3 miljonit eurot puhaskasumit, sellest 2,1 miljonit eurot Ühendkuningriigi filiaaliga seotud klientide teenindamisest. LHV Varahalduse puhaskasumiks kujunes 430 000 eurot. LHV Kindlustuse kahjumiks jäi jaanuaris 66 000 eurot ja LHV UK Limitedi kahjumiks 1,6 miljonit eurot.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077