Autor: Heli Künnapas • 30. märts 2023

Ka bürokraatlikus organisatsioonis leiab finantsjuht põnevust

Erasektorist tulnud töökaaslased on kõige rohkem üllatunud olnud just selle üle, kui palju nende organisatsioonis on detailsust, rääkis Politsei ja Piirivalveameti eelarvebüroo juhataja Liivi Fuch ning lisab, et tegelikult on ta oma töös pidevalt arenduste sees. Ta hindab koostööd senise juhi Elmar Vaheriga väga heaks.
Politsei- ja Piirivalveameti eelarvebüroo juhataja Liivi Fuchs.
Foto: PPA

“Minu töö võlu on, et siin on väga palju on muutusi,” kiidab Politsei- ja Piirivalveameti eelarvebüroo juhataja Liivi Fuchs. Tavapäraselt peetakse avaliku sektori organisatsioone aeglasteks ja suhteliselt muutumatuteks, kuid Fuchsi kogemus on erinev. “Siin olen kogu aeg igasugustes arendustes sees. Mulle see sobib.”

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077