Autorid: Maris Männik-Gaite Cruz, BDO Eesti partner, Karoliina Treter, BDO Eesti partner ja raamatupidamisteenuste äriliini juht • 28. märts 2023

Kuidas valutult raamatupidamisprogrammi vahetada?

Raamatupidamisprogrammi vahetus on sisuliselt üks pikk projekt nagu iga teinegi oma konkreetsete vaheetappidega. Oluline on aru saada, kas kriitika programmi puudustest võib olla tingitud töötajate vastuseisust muutustele.
Raamatupidamisprogrammi vahetus on võrreldav mistahes automatiseerimisega ettevõttes.
Foto: Pixabay

Programmi vahetuse projektil on planeerimise, täideviimise ja hindamise etapid. Igal etapil on omad ohukohad, millele varakult tähelepanu pöörates on võimalik kogu protsess sujuvamalt ja valutumalt teostada. Sageli tähendab see ka kogu projektile odavamat hinnalipikut. Seetõttu on oluline osata ette näha võimalikke kitsaskohti ja neid võimalusel vältida.

Finantsuudised.ee toetajad:
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077