Autor: Daisy Pello, finantsuudised.ee juht • 26. mai 2021

Finantsjuhtimise Infoleht, mai 2021

Finantsjuhtimise Infoleht nr 158 / mai 2021
Foto: Daisy Pello, finantsuudised.ee juht

Uus perspektiiv: raamatupidajast raamatupidaja-keskkonnaspetsialistiks

Andmetöötluse digitaliseerimise ja automatiseerimisega seoses on varasemad tööjõu-uuringud ennustanud vajaduse vähenemist raamatupidajate ja arveametnike järele. 2016. aasta OSKA arvestusala uuringus prognoositi tööhõive kasvu analüütikutele, digiraamatupidamissüsteemide arendajatele, kontrolleritele ja finantsjuhtidele, stabiilset tööhõivet audiitoritele ja siseaudiitoritele ning tööhõive langust raamatupidajatele ja arveametnikele.

Finantsuudised.ee toetajad:
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077