Autor: Rivo Sarapik • 12. september 2019

Miski, millest ei pääse ükski ettevõtja

Koostöö maksuhalduriga on Eestis lihtsam ja selgem kui mitmes teises riigis, leiab maksuekspert Ivo Vanasaun. Maksuametit ettevõtja tema sõnul kartma ei peaks.
Foto: Andriy Popov
Sel korral tuleb saates juttu millestki, millest ei pääse ükski ettevõtja, ehk maksudest.

Advokaadibüroo Core Legal maksunõustaja ja EBSi lektor Ivo Vanasaun selgitab, millal ei maksa kodus töötades kodukulusid ettevõtte kuludesse suunata, millal ja kuidas asutada ettevõtet omakapitali sissemakseta, kas ettevõtte omanikul tasub töötasu võtta palga, juhatuse liikme tasu või dividendina ning palju muud.

Saatejuht on Rivo Sarapik.

Kuula saadet siit:

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077