19. mai 2023

Maksuekspert: "Varamaksud on saatanast ja neid ei peaks näppima!"

Varamaksud on saatanast ja neid ei peaks näppima, ütleb KPMG maksuvaldkonna juht Joel Zernask. Aga milliseid praeguse valitsuskoalitsiooni kavas sisalduvad makse tõesti võiks tõsta ja mis tingimustel?
Joel Zernask ja Einar Rosin
Foto: Andres Laanem

Näiteks maksuküüru koha pealt leiavad saatekülalised, et see ei ole nii põletav teema, et nõuaks esmajoones tegelemist. „Kui nüüd valimistele tagasi mõelda, siis mulle tulevad meelde araabia muinasjutud, kus sai džinni käest midagi soovida. See on täpselt niimoodi, et kui sa soovid seitsesada eurot maksuvabalt, siis selle sa ka saad. Aga seal on alati mingisugune konks juures,“ ütleb KPMG maksunõustaja Einar Rosin.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077