Autor: Kadrin Kahu • 20. juuli 2023

Rohepesu võetakse peagi korralikult pihtide vahele

Mida toob endaga kaasa 2025. aastal kehtima hakkav ESG ja jätkusuutlikkuse direktiiv, arutatakse värskes Äripäeva raadio saates "Jätkusuutlik ja roheline". Etteruttavalt võib öelda, et temaatika puudutab kõiki ettevõtteid, mistõttu on tagumine aeg end teemaga kurssi viia ja tegutsema asuda.
Peagi peavad ettevõtted oma jätkusuutlikkust ja roheväiteid tõestada suutma, rääkisid Äripäeva raadios TGS Balticu vandeadvokaat Mari Anne Rohtla (vasakul) ja Civitta partner Veeli Oeselg
Foto: Kadrin Kahu

Millest alustada oma jätkusuutlikkuse ja kliimariskide kaardistamisega, kuidas vältida rohepesu ja alusetuid roheväiteid ning leida esmapilgul keeruka ja tüütuna tunduva kohustuse juures uusi, senisest jätkusuutlikumaid ja tarbijatele meelepärasemaid uusi tooteid ja teenuseid, sellest kõnelevad juhtiva Kesk- ja Ida-Euroopa juhtimiskonsultatsiooniettevõtte Civitta partner Veeli Oeselg ja TGS Balticu advokaadibüroo vandeadvokaat Mari Anne Rohtla.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077