Autor: Mari Urbla • 31. juuli 2023

Eesti kukub maksusüsteemide edetabelis Lätist tahapoole

Valimiste järel selgus, et lähiaastatel ootavad meid ees mitmed maksumuudatused. Enamjaolt on need tingitud valitsuse soovist maksutulu suurendada. Sellest kaugemale, näiteks ettevõtete konkurentsivõime parandamisele, aga ei mõelda, arutlevad saates „Soraineni sagedus” advokaadibüroo Sorainen partner Kaido Künnapas ja Eesti Kaubandus-Tööstuskoja peadirektor Mait Palts.
Mait Palts, Mario Sõrm, Kaido Künnapas ja Oliver Ämarik (paremal).
Foto: Andres Laanem

Künnapase sõnul on üpriski reaalne, et investorid hakkavad järjest enam vaatama investeerimisotsuste tegemisel Läti ja Leedu poole ning Eesti kukub järgmises globaalses maksusüsteemide konkurentsivõimelisuse edetabelis Lätist tahapoole, teisele kohale.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077