Autor: Paavo Siimann • 18. oktoober 2023

Chat GPT-dele meeldib hirmsasti vastata, kas ta teab või mitte

Paavo Siimann, Kalev Kaarna ja Indrek Seppo.
Foto: Äripäev
Andmeanalüütik Indrek Seppo ja ettevõtluskonsultant Kalev Kaarna toovad saates „Finantsuudised fookuses“ välja, et tehisintellekt mõjutab töö tulemuslikkust ja efektiivsust. Saatekülaliste arutelu soovibki vastata küsimusele, kuidas mõjutab tehisintellekt ettevõtlust.

Ühtlasi räägime praktilistel teemadel nagu, mis tööriistu peale Chat GPT veel kasutada, kuidas kontrollide tehisintellekti info tõepärasust ning kuidas suurendada tehisajuga tulusid.

Räägime ka tehistaibu kasutamisest turunduses, analüüside koostamisel ja klientidega suhtlemisel. Lisaks heidame pilgu tehistaibu arengule ja tulevikule ning jagame nippe, kuidas tehisintellekti enda kasuks tööle panna.

Saatejuht on Paavo Siimann.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077