Autor: Paavo Siimann • 7. veebruar 2024

Ekspertide soovitused ettevõtjatele: kuidas vältida maksuhalduri nõudeid

Kuidas teha äri ilma maksuvaidlusteta? See on küsimus, millele otsime vastuseid ekspertide abiga, uurides, kuidas vältida levinumaid vigu maksude tasumisel. Lisame sellele täiendava ülevaate viimastest olulisematest kohtulahenditest. Saate „Finantsuudised fookuses“ eesmärk on valgustada kuulajaid maksustamise keerukas maailmas, pakkudes praktilisi näpunäiteid ja teadmisi, mis aitavad vältida tülikaid vaidlusi maksuhalduriga.
Joel Zernask, Paavo Siimann ja Hannes Lentsius.
Foto: Andres Laanem

Saade käsitleb laia valikut aktuaalseid maksuteemasid – alates dividendide ja palgatulu optimeerimisest kuni OÜ-tamise ja kinnisvara käibemaksuga maksustamiseni. Samuti räägime seotud osapooltega tehingute õiglasest hinnastamisest ja olukordadest, kus kontsernisisesest laenust võib tekkida varjatud dividend. Avame ka muid maksuküsimusi, mis ettevõtjaid sageli puudutavad.

Saatesse on kutsutud oma ala eksperdid: PwC Eesti maksukonsultatsioonide osakonna juht Hannes Lentsius ja KPMG partner ning maksuteenuste juht Joel Zernask. Saatejuht Paavo Siimann juhib vestlust, tuues esile peamised punktid ja küsimused, mis aitavad kuulajatel maksustamise maastikul paremini orienteeruda, pakkudes samas ka lahendusi ja strateegiaid maksuriskide maandamiseks.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077