Autorid: Villu Zirnask, Merit Võigemast • 21. mai 2024

Finantsjuhid julgustavad karjääri pöörama: tehke midagi, et teist jääks jälg maha

Tehke midagi, et teist jääks maha mingi jälg, julgustas kauaaegne finantsjuht Veiko Pedosk karjääripöördeid ette võtma.
Vasakult Kaarel Ots, Kristina Penu, Mart Mere ja Veiko Pedosk Pärnu finantskonverentsil.
Foto: Raul Mee

"Tehke midagi, et teist jääks maha mingi jälg," julgustas investeeringuid vahendava ettevõtte Brave Capital finantsjuht Veiko Pedosk Pärnu finantskonverentsil kuulajaid ette võtma julgeid karjääripöördeid. Pärast suurfirmades finantsjuhina töötamist tegi mees kannapöörde, kui soetas säästude eest jahi ja sõitis sellega ümbermaailmareisile. Pedosk räägib, kuidas tänu reisil kogetule muutus terve tema elukorraldus.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077